Info > Tickets en reducties

Op deze pagina

Tickets bestellen

Online
Je koopt tickets door op de ticketlink bij de voorstelling te klikken. Je ziet meteen welke plaatsen nog beschikbaar zijn. Betalen kan met Bancontact of Visa/Mastercard. In beide gevallen hebt je een kaartlezer voor internetbankieren nodig.
Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

Telefonisch – 03 641 62 10
Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan een balie van één van de Antwerpse cultuurcentra. We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

Ticketbalie - Nieuwdreef 135, Merksem
Je kan ook zelf langskomen om je tickets te kopen voor een activiteit in één van de Antwerpse cultuurcentra. Betalen kan met cash, Bancontact of Visa/Mastercard. De ticketbalie in Nieuwdreef 135, 2170 Merksem is open van dinsdag tot vrijdag, van 10 tot 13 uur.

Voorverkoopprijs & reservaties

De voorverkoopprijs vervalt aan de balie 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Als je online tickets koopt, betaal je altijd het voorverkooptarief.

De voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Laatkomers kunnen geweigerd worden.

Tickets worden nooit terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt geannuleerd.

Zaalplan

Bekijk hier het zaalplan van de Schouwburg Noord.

Cadeaubonnen

Verwen je moeder, lief of collega met een dosis cultuur. Met de cadeaubon van Noord maak je iedereen gelukkig.
Bestellen kan via tel. 03/641.62.10

A-kaart

Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding.

De A-kaart is een spaar- en voordeelkaart voor iedereen die van cultuur, sporten en lezen houdt. Gespaarde punten kan je omruilen voor kortingen, een gratis zwembeurt of tijdens tijdelijke acties. Antwerpenaars met een A-kaart hebben gratis toegang tot de permanente collectie van een stedelijk museum en krijgen korting voor tentoonstellingen.

Meer weten over de A-kaart

Kansentarief

Met het recht op Kansentarief op je A-kaart kost een ticket voor een voorstelling slechts 2 euro, tenzij anders aangegeven. Of je recht hebt op het Kansentarief, kan je checken bij je mutualiteit.

Meer info over de A-kaart met het Kansentarief vind je ook hier.