Info > Scholen

Op deze pagina

Handleiding voor een onvergetelijke cultuurervaring

Stap 1: Inschrijven

Gebruik enkel het inschrijvingsformulier op de pagina van de voorstelling. Vul het volledig in en klik op 'Verzenden'.
Mocht een voorstelling volgeboekt zijn, dan komt u op de wachtlijst terecht.

Met al je vragen kan je terecht bij Sandra Pauwels tel. 03 641 62 18 - sandra.pauwels@antwerpen.be.

Stap 2: Betalen

Na de voorstelling krijgt u een factuur op basis van het aantal leerlingen dat de voorstelling heeft bijgewoond. Als u niet komt opdagen zonder ons te verwittigen, dan wordt uw factuur gebaseerd op het aantal leerlingen dat u hebt opgegeven bij de reservatie.

Stap 3: Annuleren

door de school
Als u een bevestigde inschrijving annuleert betaalt u 25% van het voorziene inschrijvingsgeld. Let wel op, als u minder dan een maand voor de voorstelling annuleert rekenen wij het volledige bedrag aan. Enkel in geval van overmacht kunnen wij discussiëren over de betaling.

door Noord
In het zeldzame geval dat er te weinig inschrijvingen zijn, kan Noord beslissen een bepaalde voorstelling te annuleren. Ook in andere gevallen (ziekte of ongeval bij het gezelschap, technische problemen, staking, brand...) is Noord soms genoodzaakt een voorstelling te annuleren. De school wordt altijd zo snel mogelijk verwittigd. Het spreekt vanzelf dat u de voorstelling dan niet betaalt, maar schadevergoedingen en het terugeisen van gemaakte onkosten voor het vervoer zijn niet mogelijk.

Stap 4: De puntjes op de i

Locatie
De plaats waar de voorstelling doorgaat vindt u terug in de brochure. Controleer dus voor het vertrek waar u precies naartoe moet.

Timing
Meestal is uw groep niet de enige die de voorstelling bijwoont. Laat de andere groepen en de acteurs niet wachten! Kom goed op tijd, liefst een 15-tal minuten voor de voorstelling begint.

Organisatie
Medewerkers van Noord zullen iedereen naar hun plaatsen begeleiden. Tijdens de voorstelling zitten de begeleidende leerkrachten tussen de leerlingen om een oogje in het zeil te houden. Drank, eetwaren en gsm's zijn niet toegelaten in de zaal.

Stap 5: Kom, kijk, ervaar, geniet!