Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn door het publiek omarmde platen 'zolangmogelijk' (2016) en 'CASCO' (2019) waaiden telkens weer een frisse wind door het Belgische muzieklandschap en toonden aan dat Brihang een artiest is die zijn gelijke niet kent. Dat meesterschap trekt hij door naar zijn live-optredens.

De rapper begeestert van het eerste woord tot de allerlaatste noot met een show die hier en daar zelfs de grenzen van de artistieke performance opzoekt. Na het overrompelende succes en de vele uitverkochte zalen over heel het land, zoekt Brihang in het voorjaar van 2022 opnieuw de beslotenheid van de theaters op.

Zijn laatste album ‘CASCO’ was niet minder dan een ode aan de intimiteit en de West-Vlaamse artiest zal de bezoekers vanaf de eerste noot onderdompelen in deze sfeer. Deze keer zonder DJ, maar met multi-instrumentalist Mick Lemaire aan zijn zijde. Innemend, grappig en van tijd tot tijd ontroerend: je ontdekt in deze theatershow alweer een nieuw facet van deze veelzijdige artiest.


Videoclip Ver Weg

Videoclip Steentje

Videoclip Ik wil alles, behalve

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 22 euro
  • VVK: 20 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Spinvis

Soms Breekt Er een Hart, Soms Blaft Er Een Hond

za 26 mrt 2022 - 20.15 uur

Zes muzikanten worstelen met alles wat het leven over ons uitstort. Een vader die sterft of een veter die breekt. Met nieuwe en bekende Spinvis-nummers, wonderlijke teksten en beelden zoeken ze naar een overzicht in die chaos. Alles kan een liedje zijn in deze, ondanks alles, opgewekte voorstelling.