Denken dat ik controle heb over m’n eigen leven. Willen vasthouden aan zekerheden omdat ik dat geleerd heb. Is alles toeval of heb ik mijn eigen toekomst in handen? Wat denken de mensen over mij en wat denk ik over mezelf?

Al deze vragen geven me angsten, angsten die me dwingen de dingen te controleren, maar is het niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er dan op je pad komt.

‘Loslaten’ is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Herkenbare verhalen van en voor mensen die ook met hetzelfde worstelen. Ik ben vijftig jaar en het wordt tijd dat ik de komende vijftig jaar de controle stap voor stap laat vieren.

Jan Van Looveren is een acteur en televisiepresentator. Hij is onder andere gekend van programma’s als Tragger Hippy, Ja Jan en FactCheckers. Als acteur speelde Jan ook mee in verschillende theater- en musicalproducties, waaronder een rol in de musical ‘Spamelot’. ‘Loslaten’ is Jans eerste solovoorstelling, waarin hij zich zal laten begeleiden door livemuziek.

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 18 euro
  • VVK: 16 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Steven Goegebeur

Mankracht

vr 18 mrt 2022 - 20.15 uur

Het leven heeft Steven niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag en ging op de knieën. En net niet uitgeteld gebeurde het wonder; ergens vond hij de kracht. Een verhaal van struikelen, vallen en weer opstaan. Een verhaal van hoop, geloof en liefde. Een verhaal dat niemand onberoerd zal laten!