10 lessen vanaf wo 6/10
19.00 tot 21.30 uur
6/10 – 13/10 – 20/10 – 27/10 – 10/11 – 17/11 – 24/11 – 1/12 – 8/12 – 15/12/2021

Habla usted un poco de español? Bent je geïnteresseerd in de taal? Heb je plannen om te reizen of vakantie door te brengen in "España"?  Wil je een paar basiszinnen leren en herkennen of korte dialogen voeren met de plaatselijke bevolking? Na deze cursus kan je de eerste stappen zetten in de Spaanstalige wereld.

Leer je eerste woorden Spaans met de beginselen van de Spaanse cultuur. Bestel ‘dos cervezas’ of ‘una paella’ in een typische Spaanse bar. Geniet meer van je vakantie door contact te nemen met de inwoners van de regio. De inhoud van deze cursus biedt je de eerste stap om vertrouwd te geraken met de Spaanse culturele wereld.

Kortom, op een rustig tempo en speelse manier nemen we samen de eerste stappen in het Spaans. Vragen stellen, op restaurant gaan, een liedje begrijpen, … De nadruk ligt op het alledaagse gebruik van de taal. Geen voorkennis vereist.

In 10 lessen zal Martha Rozo je de basis van deze universele taal bijbrengen.
‘Hola, una cerveza por favor. Gracias’

Martha Rozo is van Colombiaanse afkomst, spreekt vloeiend Spaans en heeft meer dan dertig jaar ervaring in het volwassenenonderwijs. Ze werkt met een kleine groep (max. 15 pers.) zodat iedereen optimaal aan bod komt.

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • VVK: 80 euro
  • Kansentarief: 40 euro

Extra

Lesgever: Martha Rozo

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.