Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert

Mathyssen, Mosuse & Van Ballaert


De lockdown was voor Hugo Matthysen een mooie kans om wat orde te scheppen in zijn onoverzichtelijke repertoire. Na ‘Hugo Matthysen en de Bomen’ is hij immers liederen blijven schrijven, voor toneelstukken, televisieprogramma's, voor derden, en vooral: voor zijn plezier.

Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam ‘Matthysen, Mosuse & Van Ballaert’. De musici werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Je moet dus niet bang zijn, er zal geen half woord Antwerps te horen zijn.

Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar je na lang nadenken misschien wel een touw aan kan vastknopen. Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert brengen een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken woord wordt vervolgens op muziek gezet. Kan je nog volgen? Nee? Een handleiding is verkrijgbaar.

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 26 euro
  • VVK: 24 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

De Mens

De Mens Late Night theatertour

za 15 jan 2022 - 20.15 uur

De Mens zakt af naar Merksem in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.