Als de kortere, koudere dagen naderen, komt Wim Opbrouck, in het gezelschap van drie muzikanten, naar je toe. Met een piano, liedjes, trompet, drum en bas. Geen karaoke of polonaise, maar wel een hartverwarmend concert door een kwartet dat de liefde voor muziek midden in de hartstreek draagt.

Een avond vol wonderlijke interpretaties van evergreens en eigenzinnige versies van meeslepende klassiekers. Met Wim als meester voorzanger aan de vleugelpiano die je meeneemt in een zacht zoemend samenzang.

Teder. Schouder aan schouder. Zingen. Zwijgen mag ook, zolang je geniet. Niets moet op deze avond.  In de muziek zit de troost. De pijnstiller. Het Lacrimosa. En zolang we blijven zingen is er hoop. Halleluja!


Wim Opbrouck: zang en piano.
Dick Vanhoegaerden: drums.
Luc Byttebier: bas.
Heiki Verdure: trompet.
Met speciale toestemming van De Dolfijntjes, Willem Vermandere, Tom Lanoye, Peter Maffay, The Stranglers, Simple Minds, Luuk Gruwez, Cindy Lauper, en vele andere singersongwriter-poëten die de gouden glans bezitten.
Foto: © Johan Jacobs

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 20 euro
  • VVK: 18 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Guido Belcanto

In de kronkels van mijn geest

za 2 apr 2022 - 20.15 uur

In ‘In de kronkels van mijn geest’ zullen we Guido Belcanto horen en zien zoals we hem kennen: als onze enige ware zanger van het levenslied, de troubadour van de gebroken harten. Hij bezingt de onvolmaaktheid van het leven en de liefde met groot mededogen en een verzachtende en troostende humor.