Kamagurka & Herr Seele

The Return Of The Comeback


Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk.

Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele in seizoen 2016-2017 maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij deze steeds meer evolueerden naar een heuse, standvastige en publieksvriendelijke show.

Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers.
Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek.

Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het van de arbeid overnam. Eén seizoen in de Arenberg werden er twee en ondertussen drie...

Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen terug te veroveren met ‘The Return of the Comeback’.

Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.


Tekst en spel: Kamagurka en Herr Seele
Met dank aan Arenbergschouwburg Antwerpen

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 18 euro
  • VVK: 16 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Jan Jaap van der Wal

III-ième

za 9 apr 2022 - 20.15 uur

Jan Jaap van der Wal ontdekte Vlaanderen en werd stapelverliefd. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen. Nu ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op.