Zet je schrap voor het heilig hart van Mira. Aan de piano is ze een zangeres die altijd en overal een Lieve Vrouw zou willen zijn. Daarnaast is ze soms kwaad en bang, en gelukkig niet altijd even vroom.

Met haar nieuwe plaat ‘Heilig Hart’ blijft Mira trouw aan haar verleden. Ze brengt nog steeds goudeerlijke, spitsvondige Nederlandstalige pop. Het zijn stuk voor stuk nummers met een eigen smoel, teksten met de vinger aan de pols. Songs over doorgaan, ook al zijn we op. Over vrienden die vreemden worden. Over vreemden die vrienden lijken. Over de onmacht en het verlangen naar verlangen. Over hoe het verstrijken van de tijd ook zachtheid brengt.

Samen met Juno Kerstens en Anneleen Boehme vormt ze een compact, krachtig muzikaal trio: een glasheldere stem op een bed van inventieve piano- en strijkersarrangementen. Met als kers op de taart een machtige driestemmigheid.

Hallelujah!


Mira Bertels: stem, piano
Anneleen Boehme (LABtrio, Grand Picture Palace): contrabas, stem
Juno Kerstens (The Bonnie Blues): cello, stem
Bart Deckers: klank
Sander Salden: lichtontwerp
Foto: Peggy Schillemans / pavloveyecandy

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Iris Penning trio

Liever Vieze Voeten

vr 11 mrt 2022 - 20.15 uur

Iris Penning is de winnares van de Nekka-wedstrijd 2019. Zij maakt eigenwijze, “poëtische pop”. Met haar heldere stem, intrigerende teksten en eigenwijze gitaarspel is ze een vaste waarde in het Nederlandse theater-muziekcircuit.