Nu podiumbeest Steven Mahieu meer dan een jaar lang in zijn kooi heeft moeten zitten, is hij gretiger dan ooit om opnieuw Vlaanderen rond te trekken met zijn ‘Full Contact Tour’.

In de eerste reeks van deze tournee was Steven al één brok power die zijn publiek bij het nekvel greep, dat een mens zich nu alleen maar kan afvragen welke invloed die lange, ongevraagde pauze zal hebben.

Om eerlijk te zijn: Steven weet het zelf ook niet. Hij kan je alleen beloven dat de ‘Full Contact Tour’ nog een pak intenser wordt: de vulkaan staat op uitbarsten en in die explosie gaat Mahieu voluit voor de rauwe energie van het moment. Een beginpunt en een eindpunt is er, maar alles wat daartussen gebeurt, wordt een heerlijk onvoorspelbare trip. Full Contact in het kwadraat.

Vaste support act Hans Cools is ook deze keer van de partij om kalm tegengewicht te bieden.


Over Steven Mahieu

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”.

Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

Ook “FULL CONTACT TOUR” werd enthousiast onthaald in de pers:
“Mahieu vindt met zijn morbide humor het perfecte evenwicht tussen spot en respect. ****”
- De Standaard -

“Zijn humor is pijnlijk grappig en snijdt heel scherp.”
- VRT NWS -

“Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood.”
- De Morgen -


Over support act Hans Cools

Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde is up and coming in de Vlaamse comedy. Hij schopte het in 2018 tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup.
Hans probeert een antwoord te vinden op de vragen die u nog niet gesteld had en vertelt je graag waarom het gewicht van een pasgeboren kindje overbodige informatie is, of hoe het voelt om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man.


Tekst en spel: Steven Mahieu
Coaching: Wouter Deprez
Prodcutie: 5to9 Management
Techniek: Giel Lavens
Foto: Jelle Vermeersch
Deze prodcutie kwam tot stand met de steun van de Taks Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

 

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Amelie Albrecht

Zwaar leven

vr 6 mei 2022 - 20.15 uur

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde.