Jean Bosco Safari & band

Under Sun Moon and Stars - Première


Jean Bosco Safari is zanger, songwriter en performer. Hij maakt zijn songs met passie en connecteert de wereld om zich heen met muziek en kunst.

Sinds 2,5 jaar zit de artiest in een creatief singer-songwriter proces wat resulteert in meer dan 20 nieuwe songs. En hij blijft verder songwriten, zoals hij zelf zegt, “ik ben klaar om vanaf nu tot aan het einde van mijn dagen songs uit te brengen”.

Kristalheldere ballads, gedreven popsongs, diepere ziel-songs en poëtische groove-nummers onderlijnen de veelzijdigheid van deze Belgisch-Rwandese zanger. Het concert wil meer zijn dan een luisterconcert, het is een volledige beleving. Een beleving die iedereen die aanwezig is, verbindt. Een collectieve beleving onder zon, maan en sterren.


Jean Bosco Safari: vocals & guitar
Steven Mintjens: keyboard
Paul Zegers: drums & percussion
Peter Verhaegen: bass & synth


In samenwerking met Wereldwinkel Merksem naar aanleiding van hun 40-jarig bestaan.

Oxfam-Wereldwinkel Merksem begon 40 jaar geleden met een deur-aan-deur verkoop van koffie, suiker en wijn en met een stand op de markt. Enkele jaren later werd het groeiende aanbod van fairtradeproducten uitgestald in een winkeltje aan de Laaglandlaan. In 2015 opende de huidige Oxfam-Wereldwinkel aan de Bredabaan 566.

Genoeg redenen dus voor een verjaardagsfeest!
Met een dikke merci aan de 200 vrijwilligers die zich doorheen de 40 voorbije jaren in Merksem hebben ingezet voor eerlijke handel.

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Living Hero

Paul McCartney

za 19 mrt 2022 - 20.15 uur

Na Springsteen, Waits en Young is het tijd om een andere grote meneer te eren: Sir Paul McCartney. Voor deze tour plukken Vlaamse topmuzikanten uit zijn solowerk, het Beatles/Wings-oeuvre en composities die McCartney voor anderen schreef.