Filmmarathon

Roman Holiday, All of Us, Downton Abbey


In de traditie van de oude buurtbioscopen vertonen we maar liefst drie films na elkaar. Tussen de films geniet je van een broodjeslunch en een versnapering waarmee je moeiteloos het einde van de marathon haalt.

10.00 uur - Roman Holiday – 119 min
Audrey Hepburn speelt een prinses die ontsnapt uit haar beklemmende omgeving en wordt opgevangen door een roddeljournalist die op zoek is naar een primeur.

13.00 uur - All of Us – 112 min
‘All of Us’ is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (Maaike Neuville), die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten (Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke), geleid door therapeute Els (Barbara Sarafian) die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan. Samen met de andere leden van de praatgroep begint ze haar toekomstplannen en die van haar medepatiënten vorm te geven.


15.10 uur - Downton Abbey – 123 min
Film gebaseerd op het populaire Britse tv-programma 'Downton Abbey', waarin de geliefde Crawleys en hun personeel zich ditmaal voorbereiden op het belangrijkste moment in hun leven. Een royaal bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • VVK: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

incl. 3 films, lunch en versnapering

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.