Warre Borgmans en De Lou Roman Band

PANACHé


Hoe werden Warre Borgmans en Lou Roman respectievelijk acteur en muzikant/bandleader? En had het niet beter omgekeerd geweest? Is Lou niet de betere komediant van de twee? Dat doen ze allemaal uit de doeken in deze ‘Panaché’ – ooit de beste broodjeszaak van Antwerpen.  

Hierin neem Warre het woord en vuurt Lou z’n bigband aan. Zo dartelen beide heren geruggesteund door een rasecht showorkest. Ze trakteren je op een geanimeerde conference waarin jeugdsentiment en lekker in het gehoor liggende melodieën over mekaar heen walsen.  

Twee volwassen snotneuzen, goed in hun vel zittend, samen met een batterij topmuzikanten: gezellig bij mekaar en gul naar je toe. Smoskes, Martino’s… wees gepréparéerd voor Panaché.

 

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa: 18 euro
  • VVK: 16 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Fakkeltheater met Carry Goossens, Ann De Winne & Manu Jacobs

Vergeet mij niet

do 18 nov 2021 - 14.00 uur

Herman is een oude weduwnaar die zich verscholen houdt in de vertrouwde omgeving van zijn huis. Het weinig contact met de buitenwereld komt van zijn kleinzoon, Stan. Deze twee handen op één buik banen zich samen een weg door alle praktische beslommeringen die de ouderdom met zich meebrengt.