Condor Gruppe

Support act: Echo Beatty

 

Condor Gruppe is terug met een nieuwe plaat, ‘Interplanetary Travels’. De titel die verwijst naar Sun Ra is geen toeval. Condor Gruppe verlegde hun muzikale grenzen nog verder en nam acht nieuwe nummers op die je het griezelige gevoel geven van een horror-soundtrack, het heroïsme van de beste filmmuziek en de hypnotiserende grooves van jungle-stammen. Divers, maar toch spannend en uitdagend genoeg om je een betoverende trip door de stoffige platenplanken van de band te bezorgen.

Condor Gruppe, dat is duistere gitaarrock met een hoek af uit Antwerpen. In het psychedelische rockcollectief spelen leden van Creature With The Atom Brain, Flying Horseman en White Circle Crime Club. Sinds 2012 maakt de steeds groeiende straffe band filmische, haast mystieke muziek. Ze haalt inspiratie uit spaghettiwesterns, surf music en obscure Italiaanse soundtracks uit de jaren '70.

Ondertussen hebben ze al drie albums op hun teller staan, waarbij ze steeds opnieuw muzikale grenzen blijven verleggen. Van een exotische, groovy drugstrip in de woestijn (debuut Latitudes Del Cavell ) tot een huiverachtige en hypnotiserende horror-soundtrack (Interplanetary Travels). Live steeds een bevreemdende, doch betoverende ervaring.

 

Support act: Echo Beatty

Onder de naam Echo Beatty handelt Annelies Van Dinter in betoverende liedjes. Met een betoverende stem, uitgesproken gitaarspel en introspectieve teksten reist de zangeres heen en weer tussen duisternis en licht en projecteert haar bevindingen recht vanuit het hart.

Echo Beatty brengt bezwerende songs met een rauw en melancholisch randje en bezweert met haar beklijvende stem. Ze bracht verschillende albums uit waarvoor ze in de pers jubelende recensies kreeg. Haar tours doorheen Europa brachten haar op podia van o.a. Pukkelpop en Eurosonic.

Live voert Echo Beatty je met haar songs mee op een reis doorheen je innerlijke landschap. In haar betoverende stem, voel je de urgentie van het spelen en schrijven. Van Dinter en haar begenadigde muzikanten zullen slaan en zalven en leveren een muzikale trip, dansend tussen licht en donker.

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Tiny Legs Tim

Call Us When It’s Over

za 22 jan 2022 - 20.15 uur

‘Call Us When It’s Over’ is het zesde studioalbum van Tiny Legs Tim. Het is een spontane uitbarsting van energie. Een ode aan het “samen muziek maken” na drie maand muzikaal braakland tijdens de eerste lockdown.