Stenzel & Kivits

Zomerpodium #5 - 7 tot 107 jaar


Een internationale comedyshow met klassieke muziek die ook het jonge publiek kan begeesteren! Voor iedereen van 7 tot 107 jaar.

Wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren met dit concert hét bewijs dat twee ongelijke genres als comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniëren.

Mozart, Bach, Vivaldi, Verdi, Puccini en vele andere muzikale genieën draaien zich in hun graf om. Op hun zij weliswaar, om vooral niets te missen van wat hun composities theatraal nog meer te bieden hebben dan ze zelf ooit vermoedden.

In ‘The Crazy Family Concert’ maken we kennis met de wat arrogante tenor Stenzel die af en toe een koekje van eigen deeg krijgt van de  onverstoorbare pianist Kivits.

Het perfecte imperfecte ten voeten uit, want niets wordt aan het toeval overgelaten bij het op het verkeerde been zetten van het publiek. Met hun grenzeloze schat aan fratsen en kapriolen onder, naast, op en met de vleugelpiano brengen de twee elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties.

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Gratis

Extra

Max. 6 tickets per klant

Lees de maatregelen rond het COVID-19 virus voor je bezoek.