Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een voorstelling. Laten we daar dus vooral geen woorden aan verspillen. De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*.

* heftig in Van Dale:
1 driftig, onstuimig (in woord of gebaar)
2 hevig, krachtig, fel
3 erg goed, leuk

De Full Contact Tour startte met een reeks optredens op comedypodia in alle centrumsteden, om daarna uit te zwermen naar de rest van Vlaanderen: in grote en kleine theaterzalen, van Hamont-Achel tot Koksijde.

Steven wordt vergezeld door zijn vaste support act Hans Cools.


Over Steven Mahieu

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”.

Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

Ook “FULL CONTACT TOUR” werd enthousiast onthaald in de pers:
“Mahieu vindt met zijn morbide humor het perfecte evenwicht tussen spot en respect. ****”
- De Standaard -

“Zijn humor is pijnlijk grappig en snijdt heel scherp.”
- VRT NWS -

“Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood.”
- De Morgen -


Over support act Hans Cools

Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde is up and coming in de Vlaamse comedy. Hij schopte het in 2018 tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup.
Hans probeert een antwoord te vinden op de vragen die u nog niet gesteld had en vertelt je graag waarom het gewicht van een pasgeboren kindje overbodige informatie is, of hoe het voelt om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man.


Tekst en spel: Steven Mahieu
Coaching: Wouter Deprez
Prodcutie: 5to9 Management
Techniek: Giel Lavens
Foto: Jelle Vermeersch
Deze prodcutie kwam tot stand met de steun van de Taks Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

 


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro