Filmmarathon

All of Us, Downton Abbey

 

Omwille van het coronavirus korten we de filmmarathon dit jaar in tot twee films. Er wordt geen catering voorzien tussen de films.


13.00 uur - All of Us – 112 min
‘All of Us’ is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (Maaike Neuville), die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten (Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke), geleid door therapeute Els (Barbara Sarafian) die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan. Samen met de andere leden van de praatgroep begint ze haar toekomstplannen en die van haar medepatiënten vorm te geven.


15.10 uur - Downton Abbey – 123 min
Film gebaseerd op het populaire Britse tv-programma 'Downton Abbey', waarin de geliefde Crawleys en hun personeel zich ditmaal voorbereiden op het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

 


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 10 euro
  • VVK: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro