Bas Birker, Peter Hens & Jan Linssen

De Bootsman Benefiet

De Bootsman

De Bootsman is een groep mannen die samen leven met dezelfde beperking: de ziekte van Duchenne.  Deze spierziekte veroorzaakt een progressieve aftakeling van het spierstelsel met verlies van motorische functies en een beperkte levensverwachting als gevolg.

Ondanks deze ziekte proberen ze positief en glimlachend in het leven te staan. Ze pikken graag een concertje mee en proberen elk jaar even op vakantie te gaan. Dit kost veel geld en daarom kunnen ze alle hulp gebruiken.

Kom mee lachen en geef De Bootsman een duwtje in de rug.


Bas Birker, Peter Hens & Jan Linssen

Bas Birker speelt al net zo lang comedy als het bestaat in Vlaanderen. De Antwerpse Hollander maakte vier volavondhsows, speelde duizenden stand-up sets en is kind aan huis in Cultuurcentrum Merksem, want hij woont er op een boogscheut van. Buiten de theaters is Birker actief als begeleider van nieuw talent en is hij al vijf jaar wekelijks te horen als ‘weekwatcher’ op Radio 2.
 
Peter Hens debuteerde begin 2019 met zijn zaalshow ‘Rookie comedy for kids’ in de Arenbergschouwburg. Maar voor volwassenen is hij misschien nog wel grappiger. Op televisie kon je hem zien in het programma ‘Voor de Leeuwen’ en recenter in ‘Belgium’s got Talent’. Kempenzoon, flierefluiter, begenadigd singer-songwriter. Als je niet teveel op het zingen en de liedjes let.
 
Jan Linssen trakteert al sinds 2011 het Vlaamse en Nederlandse volk op zijn persoonlijke belevenissen in het Limburgse land. Hij won Comedy Mania, was finalist van de Culture Comedy Award en de Lunatic Comedy Award en schopte het ver in Humo’s Comedy Cup. Voor deze avond neemt hij de presentatie op zich zoals alleen hij dat kan.

 


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 22 euro
  • VVK: 20 euro
  • Kansentarief: 2 euro