Compagnie Marius maakte een gloednieuwe vertaling en eigenzinnige bewerking van de twee melancholische komedies ‘De barbier van Sevilla’ en ‘De bruiloft van Figaro’ van de Franse schrijver Beaumarchais. Compagnie Marius gaat terug naar de originele komedie, die actueler en levendiger blijkt dan ooit tevoren. Figaro is een totaalspektakel waarbij alle zintuigen getrakteerd worden op veel spelplezier, een ijzersterke tekst, een lekkere Spaanse maaltijd en een muzikaal intermezzo.

Elke theater- en operaliefhebber moet deze voorstelling gezien hebben. Maak u klaar voor vierenhalf uur non-stop genieten. Je neemt plaats op een tribune in openlucht, hou dus rekening met het weer. Tijdens de pauze schuif je aan tafel voor een heerlijke paella en een glaasje wijn (=inbegrepen in de ticketprijs).

 

Seizoensafsluiter Antwerpse cultuurcentra.
Met de steun van Arenberg en Middelheimmuseum.

Vertaling en bewerking: Waas Gramser, Kris Van Trier│Franse vertaling: Monique Nagielkopf│Kostuums: Thijsje Strypens ism Dorothée Catry │Decor: Waas Gramser, Koen Schetske, Kris Van Trier│ Spelers: Evelien Bosmans/Clara Cleymans/Eline Kuppens, Frank Dierens, Waas Gramser, Maaike Neuville,Koen Van Impe/Stefaan Degand, Kris Van Trier│Muziek: Gioacchino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Jonas Vermeulen

Praktisch

genre
prijzen
  • VVK: 26 euro
  • Kansentarief: 8 euro
locatie
  • Op locatie

Extra

Locatie: Park Middelheim, Middelheimlaan 61, 2020 Antwerpen

Duurtijd: 4,5 uur (inclusief pauze)
Deel 1= 1u15
Pauze= 1u
Deel 2= 2u
Maaltijd, een glaasje wijn en een glaasje cava zijn inbegrepen in de ticketprijs.
De voorstelling speelt in openlucht (zorg voor aangepaste kledij).