Eva Daeleman

Ongehoord! Omdat het kan


‘Omdat het kan’, zo luidt de titel van Eva’s derde boek (2018). Het is een praktische gids voor het leven. Een meeslepende getuigenis over willen en niet moeten, over grenzen opzoeken en grenzen respecteren. Over een leven waarin je zelf je weg uitstippelt en zelf een eigen leven creëert, en niemand achternaloopt. Een tocht waarin je je eigen verwachtingen volgt, en niet die van de anderen. Een wegwijzer naar veerkracht en levenslust. Een handleiding naar de ontdekking van een ander leven. Gewoon, omdat het kan.

Op haar negentiende begon Eva Daeleman voor MNM te werken, twee jaar later schoot haar televisiecarrière uit de startblokken. Ze had een volle bankrekening en een tof lief – alles om gelukkig te zijn dus. Maar zo eenvoudig bleek het niet te gaan.

Ze belandde in een burn-out, haar leven zag er zwarter dan zwart uit. Het werd een omslagpunt om de zaken – haar leven – anders aan te pakken. Dat ging niet vanzelf, maar vele blauwe plekken, huilbuien en littekens later is er een andere Eva. Ze is nu actief als yoga-lerares, bewustzijnscoach, reiki-master, ondernemer.

In haar lezing deelt ze haar inzichten over en visie op veerkracht, op bewuster leven, op kwetsbaarheid en … op hoe je elke dag wat levenswijzer kan worden.

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • VVK: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro