Fairtrade Bodycare

Eerlijke handel in schoonheid

van 20.00 tot 22.00 uur

Het Kasteel Bouckenborgh vormt het decor voor een smaakvol en leerrijk aanbod van drie avonden, telkens rond een productlijn: wijn, bodycare en chocolade. Achtergrondinformatie over de herkomst van de producten geeft een extra dimensie aan de avonden.

 

Eerlijke handel in schoonheid. Zo kan je het unieke aanbod van verzorgingsproducten in de Oxfam-Wereldwinkels noemen. Natyr en Senzia zijn de merknamen van twee complete assortimenten voor de verzorging van het gelaat, de huid en het haar. Alle producten bevatten een zo hoog mogelijk percentage fairtrade ingrediënten die afkomstig zijn van biologisch gecontroleerde productie.

Op deze avond kun je de verzorgingsproducten uittesten. Je krijgt daarbij niet alleen uitleg over hun werking, maar ook over wie ze produceert en verhandelt.

 

Oxfam-Wereldwinkel Merksem vzw is een organisatie van een veertigtal vrijwilligers die door hun inzet voor een eerlijke wereldhandel opkomen voor ieders recht op een menswaardig leven. De vrijwilligers baten een winkel van fairtrade voeding, crafts en verzorgingsproducten uit aan de Bredabaan 566.

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Basis: 8 euro
  • Kansentarief: 4 euro

Extra

Lesgever: Annette de Groot, Oxfam Fair Trade cvba