Het grote en brede publiek kent hem als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’. De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde.

In zijn zesde avondvullende show ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt ze voor eens en voor altijd op heel eigen wijze. Tijdens, en wie weet ook na, deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.

Piv staat twintig jaar op de planken als comedian. Hij is één van de vier pioniers die in 1998 het genre stand-up comedy in Vlaanderen lanceerde. Hij is de enige comedian die in alle zeven afleveringen meedeed van 'Comedy Casino' op Canvas en de enige die al twintig jaar ononderbroken speelt in cultuurcentra.

Collega-comedian Wouter Deprez zag de show en postte spontaan een bericht op zijn Facebookpagina: “Het is een zeer grappige show met Piv in al zijn naturelle geestigheid. Omdat ik u evenveel plezier toewens als ikzelf had: ga maar eens kijken!”

De Standaard en Het Nieuwsblad noemden het "een gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show".

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • VVK: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro