Tableau nr.1 met Bert Cosemans & Bart Van Avermaet

2 Flikken

Theatergezelschap Tableau nr. 1 speelt de voorstelling ‘2 Flikken’ van de Amerikaanse schrijver Keith Huff, auteur van de wereldbekende series ‘House of Cards’ en ‘Mad Men’.

Twee flikken. Twee jeugdvrienden die ervan droomden om Starsky & Hutch te zijn. De ene is een rechttoe rechtaan-flik. Met een drankverleden en zonder relatie. De andere worstelt niet alleen met zijn huwelijk maar ook met de veranderde politie-aanpak en is van mening dat het doel de middelen heiligt. Actueel als de pest.

Het stuk ging in Broadway in première met Daniel “James Bond” Craig en Hugh Jackman in de hoofdrollen. In Vlaanderen zetten Bart Van Avermaet en Bert Cosemans een sterke acteerprestatie neer.

‘2 Flikken’ is een verhaal met alle ‘House of Cards’-ingrediënten. Maar vooral een stuk over vriendschap, loyaliteit en verraad dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel doet zitten. Het is een briljant, broeierig misdaaddrama, vol vernuft én humor. Een sterke acteerprestatie van Bert en Bart die je op het puntje van je stoel doet zitten.

 

Acteurs: Bart Van Avermaet en Bert Cosemans
Regie: Robert Sian

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • VVK: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro