Charlie & Hannah gaan uit

Bert Scholiers

Een vrijdagavond. De stadslichten gaan aan. Twee jonge vrouwen, vijfentwintig en zesentwintig jaar oud. Een wijnavond bij vrienden. Een sexy filmnerd. Een magisch snoepje in de badkamer. Een paar borsten, die hun mond niet kunnen houden. Een café waar vaak vertoefd wordt. Twee geisha’s en Piemelboy. Een ontmoeting met Vincent, die graag in hijskranen klimt. Een bijzonder bordeel. Een vliegende ananas. Een koud intermezzo op de Noordpool. Een onheilspellende villa. Een sadistische dwerg en een amoureuze Satan. Een feestje. Een kus in de keuken. Veel alcohol. Een paar gestolen kussen.
En een happy end. Of net helemaal niet?

‘Charlie en Hannah Gaan Uit’ vertelt over een nacht uit het bestaan van twee praatgrage jongedames van midden twintig. Een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en - vooral - exen, doorspekt met een handvol fantastische ontmoetingen en nachtelijke uitstapjes die alle wetten van de fysica tarten.

 

Regisseur: Bert Scholiers
Cast: Evelien Bosmans, Daphne Wellens, Patrick Vervueren, Frances Lefebure, Steef de Bot, Sigrid ten Napel, Jeroen Van Dyck
Duur: 75 minuten
Genre: Komedie