Edson Da Graca, Bob Maclaren, Tabanca Mehmet & Dena

Beezy Comedy

De kleurrijkste comedy-show van Vlaanderen komt voor een tweede editie naar Merksem. Anderhalf uur vlijmscherpe grappen, no-nonsense comedy en een hoop verrassingen.

EDSON DA GRACA
Edson da Graça (1981) is stand-up comedian, tv-presentator, host en acteur. Geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels heeft Edson al veel mooie dingen gedaan, zoals het presenteren van de tv-programma’s: Yotta (VPRO, Blazhoffski), De Invaller (NTR, Tuvalu) en Daily Buzz (FOX, Newbe). Als comedian is hij onder andere te zien geweest in het programma ‘zo:Raymann’ en presenteerde hij bovendien de red carpet show van de MTV Europe Music Awards in Amsterdam. Kleurrijk, divers en jouw gastheer!

 

TABANCA MEHMET
Tabanca Mehmet emigreerde van Turkije naar Nederland. Hij doet graag zijn verhaal op podium en dit met de nodige fratsen. Mehmet heeft een zeer onorthodoxe aanpak waar hij graag de Turkse cultuur en kennis uittest op het Vlaamse en Nederlandse publiek. Humor met letterlijk veel haar op!

 

DENA
Een Brusselse ket met Iraanse flair die probleemloos doorheen meerdere talen ploegt en podiums allerhande bezoekt. Ze zette nog maar recentelijk haar eerste stappen richting comedypodium en viel meteen op dankzij haar persoonlijke anekdotes en rake observaties. Ze werd eerder dit jaar al meteen bekroond met haar eerste prijs en wint probleemloos in verschillende talen het publiek voor zich.

 

BOB MACLAREN
Deze geboren Nieuw-Zeelander won ooit, toen hij nog in een verre uithoek van onze aardkloot woonde, New Zealand Funniest Face Award. Met die prestigieuze prijs op zak reisde hij de wereld rond, struinde tientallen humoristische festivals af en nestelde zich uiteindelijk, als een ware kiwi gold, op Hollandse bodem.
Bob Maclaren heeft gevatte en verrassende observaties over Nederlanders. Denk aan: Hollandse feestdagen, religies en drankinname. Jarenlange afzondering op het tropische eiland en de gekte van Amsterdam maken Bobs kijk op de wereld uniek. Bob is een meester in het fysiek uitbeelden van situaties en zijn komische mimiek blijft je bij. Een verhalenverteller in hart, nieren en hysterische lichaamstaal.
Bob was op televisie te zien bij Discovery Channel UK met het komische reisprogramma Bob’s World en maakte als gelegenheidsduo met Bram van der Velde voor de Nederlandse Comedy Central de oudejaarsconference ZO 2009. Achter de schermen werkt(e) hij onder andere mee aan: De Lama’s, De Nieuwste Show, De Badgasten, De Kannibalen, Bijbabbelen, de Dino Show en In Goed Gezelschap. Bob is een beetje de Gandalf van de Nederlandse comedy-wereld. Mentaal alleen, want hij lijkt minstens negenhonderdzevenentachtig jaar jonger dan de bebaarde tovenaar. Bob inspireert, regisseert en schrijft regelmatig teksten voor andere comedians.

 

DJ G-SPOT zorgt voor een grappige soundtrack en ondersteunt de show met de kleurrijkste tunes!

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • VVK: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro