Rudolf Hecke & Gust De Coster

Kind van de Sixties + Afterparty

Je hoeft de sixties niet bewust meegemaakt te hebben om er een kind van te zijn, alhoewel erin geboren worden helpt natuurlijk. Rudolf kwam ter wereld toen het decennium één jaar jong was. De volgende wonderjaren tekenden zijn leven met een veelkleurig potlood. Gust was er toen al even, hij beleefde de sixties als tiener en kende zijn eerste lief terwijl de ogen van de wereld op Woodstock gericht waren.

‘Kind van de Sixties’ is een muzikale vertelling die niet te verzinnen valt, een verhaal zo fantastisch dat het wel echt gebeurd moet zijn en steeds weer opnieuw en overal te gebeuren staat.

Rudolf gidst je met passie, ontroering en verbazing doorheen feiten en fantasieën die de sixties de wonderbaarlijkste tijdspanne ooit maakten. Gust draait de plaatjes die in ieders geheugen gebrand staan. En er is ook een live band.

Magie vult de ether, de barricaden van mei ’68 passeren, de lsd happenings van San Francisco, hippies, provo’s, communes, vrije radio’s en vrije liefde, de pil, Dolle Mina’s, Leuven-Vlaams, Swinging Londen, het bed van John Lennon & Yoko Ono en de hoogmis van de flower-power… het Woodstock festival!

De muziek die een wereld van verschil maakt en de gebeurtenissen die de wereld voorgoed veranderen, spelen zich in alle hevigheid voor je ogen en oren af. Seks! Drugs! Rock-n-roll en revoluties!

Na de voorstelling zetten we het sixties feestje verder in de foyer met DJ Gust De Coster.

 

Met:
Rudolf Hecke (Pop in Wonderland, Melanie, The Incredible Time Machine, auteur van ‘De Sixties’, ‘Gainsbourg’ en ‘Parcours Gainsbourg’)
Gust De Coster (BRT radiopionier, peter van de Belpop)
Nicolas Mortelmans (sitarvirtuoos)
The Incredible Time Machine (live band) + de originele sixties ‘Psychedelic liquid show'

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • VVK: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro