Het gaat goed met Buurman. Nog maar net centrale gastheer van Nekka-Nacht geweest,
met de warme complimenten van pers, collega’s en publiek. Vervolgens een rood fluwelen tournee achter de rug: ‘In naam van de vader, de zoon en de kleinzoon’.
Zestig tussenstops, waarvan velen met staande ovatie, allen met elektriciteit in de lucht.
Wie in contact komt met Buurman, laat niet meer los.

Film kijken met je ogen dicht, dat is wat Buurman doet en altijd heeft gedaan. Op hun vierde album ‘Dans en dwaal’ verfijnen Geert Verdickt & Co de cinematografie van hun muziek tot iets wat zijn gelijke niet kent in de Lage Landen.

Tijdens het concert staat Buurman met z’n vijven op het podium. Let op: dit is dansbaar. Maar wees gerust: ook deze voorstelling dwaalt rond in het roodfluweel dat we van Buurman gewend zijn. Al is het deze keer wat speelser. Goudkleuriger. Zonsopgang in plaats van zonsondergang.

Het onderdrukken van heupbewegingen en dancemoves is tijdens de voorstelling toegestaan, maar zeker niet verplicht.

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro

bekijk ook

Frank Vander linden

Een nieuw jaar, een nieuwe Frank

za 28 apr 2018 - 20.15 uur

Begin 2018 brengt Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, nogmaals een solo-album uit en komt hij naar Merksem voor een intiem concert. Een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun String Orkestra

Onderwoud

vr 11 mei 2018 - 20.15 uur

Samen met het magistrale Sun*Sun*Sun String Orkestra komt Pieter de prachtige songs uit zijn album ‘Onderwoud’ in intieme vorm voorstellen, met strijkersarrangementen van Tom Pintens en Steven Cornillie. Daarnaast mag je je ook verwachten aan een aantal nieuwe songs en verrassende covers.