Isolde et les Bens ... een groep opgericht door Isolde Lasoen (bekend als drumster van o.a. DAAN, Roland (Moondog), Lowrider (Mr Paul), en zoveel meer), waarmee zij naast haar eigen songs, ook een eigenzinnige keuze covers brengt uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met diverse Engelstalige pareltjes van vroeger en nu.

Een repertoire waarmee ze de afgelopen jaren gestaag een niet onopgemerkte en door het publiek zeer gewaardeerde live-reputatie heeft opgebouwd. Isolde zingt en drumt en wordt begeleid door een paar van haar lievelingsmuzikanten, die "toevallig" allemaal met de naam Ben door het leven gaan.

 

Isolde Lasoen (drums en lead vocal)
Ben Van Camp (gitaar)
Ben Brunin (contrabas)
Ben Vermeir (keyboards)
met extra Blazerssectie


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro

bekijk ook

Martine de Kok

Zeer Goed Hout

vr 2 mrt 2018 - 20.15 uur

Martine de Kok brengt eigenzinnige, vaak minimalistische songs met scherpe herkenbare teksten. Over de tijd, over kleine maar grote stappen zetten, over reizen en richtingen kiezen, over de platgetreden paden van de liefde, over het hals-over-kop wijzigen van de koers.

Buurman

Dans en dwaal

za 24 mrt 2018 - 20.15 uur

De voorstelling dwaalt rond in het roodfluweel dat we van Buurman gewend zijn. Al is het deze keer wat speelser. Goudkleuriger. Zonsopgang in plaats van zonsondergang. Het onderdrukken van heupbewegingen en dancemoves is tijdens de voorstelling toegestaan, maar zeker niet verplicht.