Reservoir Dogs Band

A Tarantino Experience

Stap in de wereld van Quentin Tarantino's spaghettiwesterns, maffiosi en vampieren. De Nederlands/Belgische zevenmansformatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films naar het podium.

Niet alleen zijn Tarantino's films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor achteruit om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken. ‘Little Green Bag’, ‘Son Of A Preacher’, ‘Bang Bang’, ‘Misirlou’, ‘Stuck In The Middle’ en vele anderen zijn herschreven en opnieuw gearrangeerd voor de ultieme Tarantino-ervaring.

Reservoir Dogs Band speelde de afgelopen jaren vooral in Nederland en deed ook een tour in Spanje. Ze speelden oa. in 013, Paradiso, Melkweg, Paard van Troje, Mezz, Grenswerk en op diverse festivals in Nederland.

 

Bandleden: Bill aka Mr.Pink, Vincent Vega aka Mr.Blonde, Aldo Raine aka Mr.Orange, Mr. Nice Guy Eddy aka Mr.White, Stuntman Mike aka Mr.Brown, Mr.Wallace aka Mr.Black , Jackie Brown aka Mss.Brown

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • VVK: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro

bekijk ook

Lady Linn, Gregory Frateur, Tijs Delbeke & Stijn Meuris

Murderballads

za 17 mrt 2018 - 20.15 uur

Kom binnen. We zijn hier voor murderballads, muzikale bloedstollende thrillers. Wees niet bang. We doen meteen de deuren stevig op slot. Lang niet alle vertellingen lopen immers goed af. Niet elke moordenaar is gevat. Een kleine troost. Vaak was het lied bloederiger dan de eigenlijke daad.

Frank Vander linden

Een nieuw jaar, een nieuwe Frank

za 28 apr 2018 - 20.15 uur

Begin 2018 brengt Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, nogmaals een solo-album uit en komt hij naar Merksem voor een intiem concert. Een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.