Jean Bosco Safari, Ibernice MacBean, Steve Kashala & Judith Okon

Sounds of Soul

Geniet met ‘Sounds of Soul’ van een sfeervolle feelgood avond. ‘Sounds of Soul’ staat voor vier gospelstemmen ondersteund door 2 muzikanten, gebracht op een net iets andere manier dan traditionele gospel.

De stemmen van Jean Bosco Safari, Steve Kashala, Judith Okon en Ibernice MacBean blenden op een magische manier en laten je genieten van een wervelend concert met zowel een aantal gekende songs als verrassende hedendaagse nummers gedipt in een heerlijk gospelsausje. Denk aan “Oh happy day” of “Have a little faith in me” maar evengoed “Take me to church” of “Shackles”.
Jean & co garanderen een sfeervolle feelgood-avond die je uitnodigt tot spontaan
meezingen en dansen.

 

Vocals: Jean Bosco Safari, Steve Kashala, Ibernice MacBean, Judith Okon
Keyboard: Marcus Scheibmaier
Drums: Paul Zegers

bekijk ook

Lenny & de Wespen

Zin

za 3 mrt 2018 - 20.15 uur

Lenny & de Wespen speelden samen van 2004 tot 2009. In die periode namen ze twee cd’s op en stonden ze op de affiches van Festival Dranouter, Gentse Feesten, Nekka-Nacht en Boterhammen in het park. Nu komt de band terug met een nieuw album. En na al die tijd hebben de heren er weer veel zin in.

Lady Linn, Gregory Frateur, Tijs Delbeke & Stijn Meuris

Murderballads

za 17 mrt 2018 - 20.15 uur

Kom binnen. We zijn hier voor murderballads, muzikale bloedstollende thrillers. Wees niet bang. We doen meteen de deuren stevig op slot. Lang niet alle vertellingen lopen immers goed af. Niet elke moordenaar is gevat. Een kleine troost. Vaak was het lied bloederiger dan de eigenlijke daad.