Kamal Kharmach, Anuar Aoulad Abdelkrim, Mo el Khammsi & Erhan Demirci

Kamal Invites

 

Kamal Kharmach, comedian, televisiepersoonlijkheid, De bijna Slimste Mens ter Wereld, knuffelallochtoon, de man die honderdtwintig kilo kwijtraakte,… De kans is groot dat je hem dit seizoen in Merksem tegen het fel vermagerde lijf loopt. Hij tekent namelijk niet alleen present voor de ATV-zomervertelling, hij staat ook in de concertzaal met z’n show ‘De Schaamte Voorbij’. En omdat we niet genoeg van hem kunnen krijgen, vroegen we Kamal ook nog om zijn favoriete komieken uit te nodigen onder de titel ‘Kamal Invites’.

Een goede bakker bezoekt vaak andere bakkers om brood te proeven. Zo blijft hij gemotiveerd om het beste brood te maken. Kamal is veel gewicht kwijt, maar vindt nog steeds inspiratie bij bakkers. Daarom wil Kamal, speciaal voor zijn “draries” in ‘t dokske, laten zien hoeveel talent er in België en Nederland rondloopt.

Kamal zocht comedytalent waar hij zelf fan van is. En net dit wil hij met jullie delen. De avonden zitten vol talent en verrassingen. Niet alleen zie je fantastische komieken die door Kamal gevraagd werden, de avond zelf zal worden opgefleurd door dj’s en door Kamal zelf. Wees dus zeker welkom. Want de buikspieren zullen even hard getraind worden als een wilde chihuahua.

 


afgelast

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • VVK: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Deze voorstelling werd geannuleerd.

bekijk ook

Kamal Kharmach

De schaamte voorbij

vr 4 mei 2018 - 20.15 uur

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan.