Koen woont in nummer negen. Hij heeft een burnout. Hij heeft jaren naast de botsauto's gestaan met loeiharde muziek in zijn oren en is er ziek van geworden. Soms heeft hij nog een kleine woede aanval maar gelukkig is er een medicijn.

Hij heeft nu een huis, een bloementuin, een appelboom, een perenboom en een eendje. Koen gaat elke ochtend door de tuin wandelen. Hij eet een appel en geeft eendje eten. Het komt goed met Koen.

Op een nacht, piep, piep, piep, piep, kaboengkschrrrrrdoef! Een vrachtwagen heeft een pakje gebracht: het is een huis. Het huis zes staat nu naast huis negen.

Ring, ring, een fietsende buurvrouw komt naast Koen wonen. Die buurvrouw is helemaal anders dan Koen. Ze fietst en ze zingt liedjes. Ze kust veel, ook het eendje, I LOVE YOU.
Ze kust ook bloemen, I LOVE YOU.

Buurvrouw krijgt een pakje: een papfles. Buurvrouw krijgt nog een pakje: babykledij.
En er komt nog een pak vol pampers en ook een pakje tutters...
Ze is in blijde verwachting van haar laatste pakje: een echte Bambole!

Verhaal: Dimitri Duquennoy en Filip Peeters
Regie: Marc Maillard
Hoofdrollen: Koen Swanenberg, Annelore Stubbe of Marianne Loots
Muziek: Arne Leurentop
Techniek: Klaartje Vermeulen, Wim Bernaers e.a.
Poppen, kostuum, Decor en Props: van Klaartje Vermeulen en Ina Peeters

Met creatieve workshop voor en na de voorstelling

bekijk ook

Kinderkasteel

zo 27 mei 2018 - 13.00 uur

Ridders en prinsessen zijn ook dit jaar de baas in en rond kasteel Bouckenborgh. Zin om weer een hele namiddag te dansen, kijken, spelen, zingen, proeven en ruiken? Kom dan met het hele gezin genieten van de spectaculaire kindervoorstellingen, knotsgekke workshops, lekkere pannenkoeken en veel meer.

Meester Kikker (5+)

wo 30 mei 2018 - 14.00 uur

“Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.” De meester maakt vast een grapje. Daarom vindt Sita hem zo leuk. Tot de meester op een dag op school arriveert met kroos in zijn haar en zijn natte kleren aan flarden. Hij werd aangevallen door een ooievaar!