Andrea Croonenberghs, Chelsy & Geena Lisa

Eurovizie


Twelve points/douze points voor Eurovizie!

Er was een tijd nog niet zo lang geleden waarin het Eurovisie Songfestival echt iets betekende in Vlaanderen. Families en vrienden kluisterden samen voor de buis. Grote melodieën, levende orkesten met echte muzikanten en gepassioneerde zangtalenten lieten een poëtisch stukje van Europa zien. Die tijd is voorbij, of niet helemaal?

Nu is er Eurovizie: een levend theaterconcert vol pakkende luisterliedjes uit de Eurovisie jaren ‘50, ‘60 en ‘70 gespekt met anekdotes en feiten. Andrea Croonenberghs, Chelsy en Geena Lisa brengen de grootste klassiekers terug tot leven samen met het Hallelujah combo met Peter Bauwens en Dario Yserbyt.

Drie klassevrouwen gidsen je doorheen de catalogus van tijdloze Songfestivalklassiekers. Gelardeerd met zwartwit anekdotes en feiten. Een onbezorgde herkenbare ketting aan liedjes die vanaf de eerste noot herinneringen oproepen. Enkele titels? ‘Puppet On A String’, ‘De Troubadour’, ‘L’Oiseau Et L’Enfant’, ‘Waterloo’, ‘Eres Tu’, ‘Merci Cherie’, ‘Après toi’, en zoveel meer …

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • VVK: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro

bekijk ook

Radio Minerva & Melody Makers Cocktailband

Bal Populaire

do 24 mei 2018 - 14.00 uur

Ook dit jaar wordt het grote podium van de Concertzaal weer omgetoverd tot een pittoresk en gezellig danscafé. Twee dagen lang kan je swingen, jiven en walsen op tijdloze evergreens, ritmische schlagers en onvergetelijke oldies. DJ Danny Van Tichelen haalt hiervoor het beste uit zijn platenkast.