Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun String Orkestra

Onderwoud


Het langverwachte nieuwe Nederlandstalige dubbel-album van Pieter Embrechts kwam in het voorjaar van 2016 uit en werd overladen met lovende recensies.

Samen met het magistrale Sun*Sun*Sun String Orkestra trekt Pieter in het voorjaar van 2018 langs de Vlaamse podia om deze prachtige songs in intieme vorm voor te stellen, met strijkersarrangementen van onder andere Tom Pintens en Steven Cornillie. Daarnaast mag je je ook verwachten aan een aantal nieuwe songs en verrassende covers. De wonderlijke stem van multi-instrumentaliste Naima Joris en de ongeëvenaarde Nathan Wouters op contrabas maken het zevenkoppige ensemble compleet.

De pers over ‘Onderwoud’:

"Als geheel is het een meesterproef." (De Standaard ****)

"Een anderhalf uur ontwapenende schoonheid gegoten in achttien popsongs vol levensverhalen en -wijsheden met hier en daar onversneden rock." (Cutting Edge ****)
“Op ‘Onderwoud’ ontpopt hij zich tot één van onze sterke tekstschrijvers.” (GVA ****)

Pieter Embrechts & SUN*SUN*SUN String Orkestra, met
Jeroen Baert (viool)
Yumika Lecluyze (viool)
Lisbeth Lannie (altviool)
Seraphine Stragier (cello)

Aangevuld met Nathan Wouters op contrabas
en (onder voorbehoud) Naima Joris op slagwerk en zang

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 18 euro
  • VVK: 16 euro
  • Kansentarief: 2 euro

bekijk ook

Lady Linn, Gregory Frateur, Tijs Delbeke & Stijn Meuris

Murderballads

za 17 mrt 2018 - 20.15 uur

Kom binnen. We zijn hier voor murderballads, muzikale bloedstollende thrillers. Wees niet bang. We doen meteen de deuren stevig op slot. Lang niet alle vertellingen lopen immers goed af. Niet elke moordenaar is gevat. Een kleine troost. Vaak was het lied bloederiger dan de eigenlijke daad.

Jim Cole, Tom Kestens & Nina Babet

Prince tribute: Minneapolis, a walk through Paisley Park

za 21 apr 2018 - 20.15 uur

Een unieke tribute gebaseerd op het leven en succes van Prince. Iedereen kent zijn hits, maar ken je ook de songs die hij schreef voor andere artiesten. Deze pareltjes worden stuk voor stuk in de spotlights gezet gedurende deze voorstelling. ‘Minneapolis’ voert je mee naar de hoogdagen van Prince.
afgelast