Jeroen Leenders

The Jeroen Leenders Experience

Jeroen Leenders is ondertussen een vaste waarde in het stand-upcomedycircuit. Toch wil hij het spannend blijven houden en introduceert hij dit jaar ‘The Jeroen Leenders Experience’. Verwacht zeker geen braafjes uitgewerkt verhaal of rode draad. Verwacht geen geniaal in elkaar geknutselde kunstwerkjes. Lower your expectations en je zal worden omvergeblazen door zijn pure, ruwe en totaal gestoorde visie op mens en maatschappij.

Leenders liep tot nu zo goed als hij kon bedeesd mee met zijn quasi jaarlijkse volavondvoorstellingen in theaters en cultuurcentra. In zijn zelf uitgevonden format van deze experience zal hij dan ook eindelijk eens alle remmen echt kunnen loslaten. Zonder blad voor de mond. Zonder dat vorm invloed heeft op inhoud. Op ‘The Jeroen Leenders Experience’ kan je jezelf niet voorbereiden. Vast staat dat hij je (op eigen risico) meeneemt in de donkere krochten van zijn heelal en die zijn vooraf niet te voorspellen. Elke keer een unieke belevenis.

De pers over Jeroen Leenders:

“Groot is zijn mond. Klein zijn compromisgehalte.”
Focus Knack

“Superieure stand-up comedy met een gitzwart randje”
Het Nieuwsblad

“Gek en geniaal.”
Peter Decroubele (De Redactie)

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro

bekijk ook

Bas Birker

Je moeder! - Première

za 20 jan 2018 - 20.15 uur

In ‘Je moeder!’ beseft Bas nog maar eens dat stappen wandelen is, terwijl wandelen eigenlijk lopen is, lopen rennen, een kop een tas en een tas een sacoche. Alsof hij het moet uitleggen aan een kind. Zijn kind. Een verknipt kind. Je blijft tenslotte de dochter van nen ollander en ‘Je moeder!’.

bekijk ook in andere cultuurcentra

Kamal Kharmach, Anuar Aoulad Abdelkrim, Mo el Khammsi & Erhan Demirci

Kamal Invites

ontmoetingscentrum Merksemdok, vr 27 apr 2018 - 20.15 uur

Speciaal voor zijn “draries” in ‘t dokske nodigt Kamal vier avonden lang komieken uit waarvan hij zelf fan is. De shows zitten vol talent en verrassingen en worden opgefleurd door dj’s en Kamal zelf. Wees dus zeker welkom. De buikspieren zullen even hard getraind worden als een wilde chihuahua.