Kamal Kharmach, Rayen Pandaj, Bert Gabriels & Arbi El Ayachi

Kamal Invites

Kamal Kharmach, comedian, televisiepersoonlijkheid, De bijna Slimste Mens ter Wereld, knuffelallochtoon, de man die honderdtwintig kilo kwijtraakte,… De kans is groot dat je hem dit seizoen in Merksem tegen het fel vermagerde lijf loopt. Hij tekent namelijk niet alleen present voor de ATV-zomervertelling, hij staat ook in de concertzaal met z’n show ‘De Schaamte Voorbij’. En omdat we niet genoeg van hem kunnen krijgen, vroegen we Kamal ook nog om zijn favoriete komieken uit te nodigen onder de titel ‘Kamal Invites’.

Een goede bakker bezoekt vaak andere bakkers om brood te proeven. Zo blijft hij gemotiveerd om het beste brood te maken. Kamal is veel gewicht kwijt, maar vindt nog steeds inspiratie bij bakkers. Daarom wil Kamal, speciaal voor zijn “draries” in ‘t dokske, laten zien hoeveel talent er in België en Nederland rondloopt.

Kamal zocht comedytalent waar hij zelf fan van is. En net dit wil hij met jullie delen. De avonden zitten vol talent en verrassingen. Niet alleen zie je fantastische komieken die door Kamal gevraagd werden, de avond zelf zal worden opgefleurd door dj’s en door Kamal zelf. Wees dus zeker welkom. Want de buikspieren zullen even hard getraind worden als een wilde chihuahua.

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • VVK: 10 euro
  • VT-statuut: 2 euro

bekijk ook

Bas Birker

Je moeder! - Première

za 20 jan 2018 - 20.15 uur

In ‘Je moeder!’ beseft Bas nog maar eens dat stappen wandelen is, terwijl wandelen eigenlijk lopen is, lopen rennen, een kop een tas en een tas een sacoche. Alsof hij het moet uitleggen aan een kind. Zijn kind. Een verknipt kind. Je blijft tenslotte de dochter van nen ollander en ‘Je moeder!’.

bekijk ook in andere cultuurcentra

Kamal Kharmach, Salahedinne, Samir Figjil & Latif Ait

Kamal Invites

ontmoetingscentrum Merksemdok, vr 22 dec 2017 - 20.15 uur

Speciaal voor zijn “draries” in ‘t dokske nodigt Kamal vier avonden lang komieken uit waarvan hij zelf fan is. De shows zitten vol talent en verrassingen en worden opgefleurd door dj’s en Kamal zelf. Wees dus zeker welkom. De buikspieren zullen even hard getraind worden als een wilde chihuahua.