De Schedelgeboorten beuken fris en monter de deur open van hun derde decennium (!) en verblijden je opnieuw met een lading kakelverse liedjes en zottigheden.

De Schedelgeboorten Wouter Van Lierde (uiteraard), Francis Wildemeersch (altijd goed), Danny Van Rietvelde (joepie) en Saint-Marteau (wauw) bewijzen weer maar eens dat er met het rare natuurfenomeen ‘mens’ wel te leven valt, namelijk door er met z’n allen eens goed om te lachen. Ze doen het deze keer zonder al te felgekleurde kostuumpjes (nee, niet naakt) en draadloos.

Nooit eerder hebben ze zichzelf opnieuw uitgevonden, maar NU WEL! Dit wil je niet missen!

De pers over ‘Nu wel!’:

De Schedelgeboorten schitteren! De fabrikanten van de fijne humor pakken het publiek moeiteloos in. (Het Nieuwsblad)

De Schedelgeboorten slaan spijkers met koppen. Vakkundig lachen met de pijn van het zijn. (De Standaard ****)

Dit viertal bezingt de absurditeit van het leven op zo'n hilarische wijze, dat het wel superlatieven moét regenen. Geniaal en uniek om er maar twee te
noemen. (Gazet van Antwerpen)

Pareltjes van muzikale spitsvondigheden. (De Morgen)

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • VVK: 14 euro
  • VT-statuut: 2 euro

bekijk ook

Joost Van Hyfte

Crisiskok

do 26 okt 2017 - 20.15 uur

Het recept voor een avondje dikke pret: 275 gr. gulle lach, 150 gr. vette knipoog, 150 gr. portemonneeprofijt, 50 gr. culinaire kennis, 15 gr. rauwe muziek, 15 gr. sfeer en gezelligheid en een snuifje sarcasme. Gooi alles in een heerlijk gestoffeerde theaterzaal, zet je neer en geniet.

Henk Rijckaert

Technostress

do 7 dec 2017 - 20.15 uur

Henk Rijckaert heeft het druk. Druk met mails, sms’jes, voicemails en apps. Er is Twitter en Facebook en Instagram en TV en Netflix en On Demand en Net Gemist en Ooit Gemist ... En hebben de kinderen morgen tekenles of moeten ze naar het voetbal? En staat dat in de blauwe of de groene agenda?