Ronny Mosuse is een muzikale spons. Al wat op zijn levenspad komt, zuigt hij op en laat hij rustig doorsijpelen in zijn muziek. Muziek die hij heeft verzameld op zijn nieuwe Nederlandstalig album ‘Halfweg’: weloverwogen teksten, mosuseiaanse melodieën en harmonieën en dat alles gezongen alsof zijn leven ervan afhangt.

Mosuse over zijn nieuwe album: “Ik ben een liefhebber van eigenzinnige, gerijpte songs waaruit een verlangen naar evenwicht spreekt en waarin de stem van de boodschapper centraal staat.”

Uit de eerder verschenen Nederlandstalige albums ‘Altijd oktober’ en ‘Allemaal anders’ kwamen de hits ‘Kom Bij Mij’, ‘Alles Wat Je Doet’, ‘Laat Me Niet Alleen’ en ‘Allemaal Anders’.

Ronny Mosuse is een Belgische, Nederlandstalige zanger, songwriter, muziekproducer en auteur. Hij verwierf bekendheid als lid van The Radios, de popgroep waarin hij samen met zijn inmiddels overleden broer Robert Mosuse en Bart Peeters één van de leadzangers was. Met Bart Peeters schreef hij de nummer één hit ‘She Goes Nana’.

Verwacht een avondvullend programma waarin hij het nieuwe album voorstelt en grasduint in de rest van zijn rijk repertoire. Hij komt met band, alvast multi-instrumentalist Aram Van Ballaert is van de partij.

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 18 euro
  • VVK: 16 euro
  • VT-statuut: 2 euro

bekijk ook

We Are Not Bowie

Major Tom

za 21 okt 2017 - 20.15 uur

Bowie is niet meer. Het icoon der iconen van de rockmuziek. We Are Not Bowie zet een show neer waarvan ze hopen dat Bowie – mocht hij nog geleefd hebben – hem graag gebracht zou hebben. De ziel van de artiest wordt tot in de kleinste details geëerd. Met precisie, poëzie en humor.

Yuko

Cher Ami

vr 10 nov 2017 - 20.15 uur

‘Cher Ami’ vertelt het waargebeurde verhaal van een baviaan, een olifant en een hond die in Vlaanderen aan het front vochten tijdens de Eerste Wereldoorlog. De stille filmvoorstelling met live muziek door Yuko is een ode aan de dieren die vochten in een oorlog waar ze niet voor kozen.