Wanneer de dagen stilaan weer wat beginnen te korten, maar de avonden nog heerlijk zwoel zijn, komt park Bouckenborgh tot leven. Het park vormt dan het decor voor vreemde nachtelijke verrassingen. Welke weg je ook volgt, mysterieus theater en poëtische performances kruisen je pad. Acrobaten en muzikanten brengen de bomen tot leven. Raadselachtige figuren en feeëriek licht wijzen de weg. Deze spektakelnacht onder de blote sterrenhemel zal je niet snel vergeten.

Heel Merksem is uitgenodigd voor deze gratis avond vol muziek, theater, circus en magie. Iedereen, jong en oud, geniet mee van de verschillende acts die je op je eigen tempo ontdekt. Afsluiten doen we zoals gewoonlijk met een knal. Na de spectaculaire apotheose op het binnenplein kan je nog nagenieten op het zomers terras van jongerencentrum Bouckenborgh.

20.00 tot 01.00 uur: zomerbar
21.00 tot 23.00 uur: route in het park
23.15 tot 23.45 uur: slotact

‘Nocturne’ is een initiatief van cultuurcentrum Merksem en jongerencentrum Bouckenborgh in samenwerking met Fameus en district Merksem.


Praktisch

prijzen
  • Gratis

bekijk ook

Bert & Fred

8 years, 5 months, 4 weeks, 2 days

za 10 feb 2018 - 20.15 uur

Hij is Bert. Zij is Fred. Samen zijn ze Bert & Fred. Logisch. Bert & Fred leven samen, werken samen en spelen samen. Het liefst met vers geslepen keukenmessen, muizenvallen en vogelpikpijltjes. Veilig is anders, maar spannend is het wel! Bert & Fred brengen spectaculair en grappig circus.