De zomerse avondvertelling van ATV is een vaste waarde in ons zomeraanbod. Vele podiumbeesten waren in het verleden al van de partij: An Nelissen, Nele Goossens, Nigel Williams,...

Dit jaar zorgt niemand minder dan Kamal Kharmach voor de vrolijke noot. Kamal is namelijk geen brulboei of angry young man, maar een pacifistische positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op maatschappelijke wantoestanden te drukken.


Praktisch

genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Gemeentepark Roosendael

Extra

Reserveren niet nodig, maar breng wel je eigen stoel mee.
Bij slecht weer gaat de vertelling door in de zaal van de Volkslust, Van Heybeeckstraat 26.

bekijk ook

Kamal Kharmach, Rayen Pandaj, Bert Gabriels & Arbi El Ayachi

Kamal Invites

vr 13 okt 2017 - 20.15 uur

Speciaal voor zijn “draries” in ‘t dokske nodigt Kamal vier avonden lang komieken uit waarvan hij zelf fan is. De shows zitten vol talent en verrassingen en worden opgefleurd door dj’s en Kamal zelf. Wees dus zeker welkom. De buikspieren zullen even hard getraind worden als een wilde chihuahua.

Kamal Kharmach

De schaamte voorbij

vr 4 mei 2018 - 20.15 uur

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan.