Merksemdok

Cultuurcentrum Merksem en Ontmoetingscentrum Merksemdok zijn dikke vrienden. Bekijk dus zeker ook deze voorstellingen die we aanbieden op het podium van onze partner in de wijk Het Dokske.

Barbara Dex

Thank God I’m a Country Girl – Try-out

za 18 sep 2021 - 20.15 uur

Barbara Dex en countrymuziek, dat klikt en dat weten we. Ze koestert veel bewondering voor countrygrootheden als Dolly Parton, Tammy Wynette en Cindy Walker. Nu trekt ze alle registers open om je te verwennen op een muzikale avond vol hartverwarmende countrymuziek, allemaal van vrouwen!

Nigel Williams

Tijdens de rust

vr 8 okt 2021 - 20.15 uur

Stand-upcomedian Nigel Williams is een geboren podiumbeest die het publiek bestookt met zijn ruwe, up-tempo comedy in Angelsaksische traditie, geënt op de actualiteit met veel freewheelen en pittige interacties met de toeschouwers.

Jaouad

Messias Tour

vr 5 nov 2021 - 20.15 uur

Jaouad Alloul verrast ons met een uniek debuut, gewijd aan verlies en overtuiging. En net zoals de artiest laat ‘Messias’ zich niet in een hokje plaatsen. Het album staat bol van nummers die zich uiteenlopend laten omschrijven als soul, pop, R&B en gospel.

Winterfeest

za 18 dec 2021 - 17.00 uur

Merksemdok nodigt je uit op het ‘Winterfeest’. Net als de vorige jaren is iedereen welkom voor dit driegangendiner. Lekker keuvelen met je buur of een nieuwe vriend, op dit hartverwarmende feest is iedereen familie.

Tiny Legs Tim

Call Us When It’s Over

za 22 jan 2022 - 20.15 uur

‘Call Us When It’s Over’ is het zesde studioalbum van Tiny Legs Tim. Het is een spontane uitbarsting van energie. Een ode aan het “samen muziek maken” na drie maand muzikaal braakland tijdens de eerste lockdown.