Humor

Cultuurcentrum Merksem is al lang hét podium voor beginnende en gevestigde stand-up comedians. De grootste namen vinden hun weg naar de Concertzaal voor try-outs, premières en avondvullende shows. Ook in Ontmoetingscentrum Merksemdok programmeren we regelmatig avonden vol hilariteit. 

Seppe Toremans & Jasper Posson

Benefiet De Bootsman

vr 10 mei 2019 - 20.15 uur

Een double bill met twee stand-up comedians pur sang. Verwacht je aan een batterij scherpe observaties, nutteloze absurditeiten en overvloed aan energie. De opbrengst van deze avond gaat naar De Bootsman, een vereniging voor mensen met de ziekte van Duchenne.

Latif Ait

Re:Latif

za 11 mei 2019 - 20.15 uur

Latif laat na tien jaar comedy de goede bedoelingen thuis en stapt recht op het grote publiek af. Om te zeggen wat hij echt denkt. Zonder franjes, zonder handtasmoppen, zonder knuffelmarokkanen. Geen taboes, enkel de waarheid. En zelfs die is relatief.

Bas Birker

40 jaar 40 dagen 40 shows

wo 29 mei 2019 - 20.00 uur

Comedian Bas Birker waagt zich aan een experiment: hij gaat in 40 dagen een gloednieuwe show schrijven én die tegelijk ook 40 dagen na elkaar spelen. Van leeg blad tot première. Die première is niet toevallig op de dag dat Bas 40 jaar wordt. Daarna speelt hij de show niet meer.