Feest

Feest in de Tent

ma 10 jul 2017 - 16.00 uur

Geniet in de tent van een lekkere BBQ. Daarbuiten speelt een bijzonder live muziekoptreden op een echte carrousel. Daarnaast is er doorlopende animatie voor jong en oud. Na de swingende plaatjes van Jan Blieck sluiten we de avond af met een spectaculaire show vol acrobatie.

Zomerpark Bouckenborgh

zo 16 jul 2017

Wie deze zomer naar het buitenland trekt, heeft ongelijk want de zomer zit vol activiteiten die je niet wil missen. Bouckenborghpark, dat voor de gelegenheid tot Zomerpark wordt omgedoopt, wordt het middelpunt van alle festiviteiten. In juli en augustus beleef je er het ene avontuur na het andere.

We Are Not Bowie

Major Tom

za 21 okt 2017 - 20.15 uur

Bowie is niet meer. Het icoon der iconen van de rockmuziek. We Are Not Bowie zet een show neer waarvan ze hopen dat Bowie – mocht hij nog geleefd hebben – hem graag gebracht zou hebben. De ziel van de artiest wordt tot in de kleinste details geëerd. Met precisie, poëzie en humor.

De Bonanzas

The Wonder Years

vr 27 okt 2017 - 20.15 uur

De Bonanzas gingen voor jou op zoek naar geweldige songs uit de sixties die vandaag de radio helaas niet meer halen en tonen aan dat er zoveel meer was dan The Beatles en The Stones. Na de voorstelling zetten we het feestje verder in de foyer met een swingende Sixties dansparty.

Winterfeest

za 16 dec 2017 - 17.00 uur

Lekker keuvelen met je buur of een nieuwe vriend, op het ‘Winterfeest’ is iedereen familie. Tussen het eten door serveren we een optreden van de Moonlovers. Proef van het lekkere eten en geniet van de feestelijke muziek. Wij trekken alvast ons beste pak aan voor het feest van het jaar.

Nieuwjaarsfeest

do 18 jan 2018 - 19.00 uur

Het jaar is niet begonnen zonder het inmiddels beruchte ‘Nieuwjaarsfeest’ van Cultuurcentrum Merksem. Na een verrassingsvoorstelling schuiven we tafels, stoelen en goede voornemens aan de kant voor een heerlijk dansfeest.

Jim Cole, Tom Kestens & Nina Babet

Prince tribute: Minneapolis, a walk through Paisley Park

za 21 apr 2018 - 20.15 uur

Een unieke tribute gebaseerd op het leven en succes van Prince. Iedereen kent zijn hits, maar ken je ook de songs die hij schreef voor andere artiesten. Deze pareltjes worden stuk voor stuk in de spotlights gezet gedurende deze voorstelling. ‘Minneapolis’ voert je mee naar de hoogdagen van Prince.