Feest

Cultuurcentrum Merksem bouwt graag een feestje. Hieronder vind je alle activiteiten waarbij je eens stevig uit de bol kan gaan op de dansvloer.

Placenta plays Placebo

Een ode aan Marc Moulin

za 26 okt 2019 - 20.15 uur

Begin jaren zeventig startte de visionaire muzikant/componist Marc Moulin met het mythische Placebo. Tien jaar na zijn overlijden is dit het ideale moment om deze fantastische muziek terug onder de aandacht te brengen met enkele rasmuzikanten.

Vuurfeest

za 7 dec 2019 - 17.00 uur

Een koude decemberdag, de winter is in aantocht. Maar niet getreurd, Cultuurcentrum Merksem steekt de lichtjes aan en verwarmt de harten. We laten vlammetjes fonkelen in je ogen. Vanaf 17 uur verwennen we iedereen met heerlijke soep, wonderbaarlijke muziek en natuurlijk veel vuur.

Winterfeest

za 14 dec 2019 - 17.00 uur

Merksemdok nodigt je uit op het ‘Winterfeest’. Net als de vorige jaren is iedereen welkom voor dit driegangendiner. Lekker keuvelen met je buur of een nieuwe vriend, op dit hartverwarmende feest is iedereen familie.

Praga Khan

Khantasia

za 15 feb 2020 - 20.15 uur

Met ‘Khantasia’ wil Maurice Engelen opnieuw de grenzen van zijn artistieke mogelijkheden verleggen. Laat je meevoeren op een reis van dertig jaar Praga Khan hits die speciaal voor deze show in een semi-akoestisch kleedje werden gestoken.

The Bootleg Sixties

vr 29 mei 2020 - 20.15 uur

Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties al jaren theaters op hun kop. Zij brengen de meest legendarische songs uit de sixties: The Doors, Simon & Garfunkel, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who, … een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig.