Familie

Geniet met het hele gezin van de familievoorstellingen en familiefilms. Een uitstap naar Cultuurcentrum Merksem is een onvergetelijke ervaring voor jou en je (klein)kinderen.
Bij elke activiteit staat de minimumleeftijd vermeld. Vaak bieden we ook nog een creatieve activiteit aan voor én na de voorstelling. Klik op de voorstelling voor alle praktische informatie.

Ultima Thule

BAM! 4+

zo 16 mei 2021 - 14.00 uur

‘BAM!’ gaat over opnieuw beginnen, over elkaar leren kennen, in de gelijkenissen en de verschillen, over je plek zoeken, over dromen van een nieuwe wereld en over soms eens botsen. Het is een lofzang op de fantasie, het vrij spelen en het warme contact dat dat teweeg brengt tussen mensen.
afgelast

Solan & Ludwig: Reis naar de maan 5+

Rasmus A. Sivertsen

wo 26 mei 2021 - 14.00 uur

Solan & Ludwig vertrekken op ruimtemissie met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor. Met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld.
afgelast

Circusplein

zo 30 mei 2021 - 13.00 uur

Op het Circusplein is iedereen circusartiest. Je kunt er jongleren of acrobatische trucs oefenen. Hang gerust de clown uit of laat je verrassen door de magie van een goochelaar. Als hoogtepunt spelen er verschillende grote en kleine circusacts. Internationale acrobaten halen de gekste toeren uit.
afgelast