Adriaan Van den Hoof

't Zal schoon zijn als het af is


Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan wel toe aan een terugblik, opnieuw met muzikant en trouwe vriend Pele aan zijn zijde.

Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou Adriaan nu helemaal anders aanpakken? Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand, en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler? En wat vindt hij daar zelf nu eigenlijk allemaal van?

In ‘ ‘t Zal schoon zijn als het af is’ grasduint Adriaan door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenis en heldere inzichten. Met uiteraard, die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn.

“We don’t stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing”– George Bernard Shaw


Adriaan Van den Hoof: spel en tekst
Tom ‘Pele’ Peeters: muziek

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Kassa: 22 euro
  • VVK: 20 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.

 

bekijk ook

Jan Van Looveren

Loslaten

do 24 feb 2022 - 20.15 uur

In ‘Loslaten’ brengt Jan Van Looveren grappige en herkenbare verhalen van en voor mensen die met hetzelfde worstelen: de controle loslaten. Want is het soms niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er dan op je pad komt?