humor

Humo’s Comedy Cup on tour

vr 28 apr 2017 - 20.15 uur

De prestigieuze wedstrijd Humo's Comedy Cup staat garant voor top entertainment door de comedians van de toekomst. Na verschillende voorrondes zal er in december 2016 een nieuwe finale plaatsvinden. Maak bij ons kennis met twee finalisten en de winnaar, vergezeld door een ervaren MC als Bas Birker

Bart Cannaerts, Michael Van Peel & Youssef El Mousaoui

Comedy Night The Bootsman

vr 28 apr 2017 - 20.15 uur

Een hilarische benefietavond met enkele van de beste Belgische stand-up komieken. Kom mee lachen en geef ‘De Bootsman’ een welverdiend steuntje in de rug. Deze mannen leven allemaal met de ziekte van Duchenne, waardoor hun levensverwachting beperkt is.

Ann Helena Kenis

Lof Der Zotheid

za 29 apr 2017 - 20.15 uur

Ann Helena Kenis waagde amper vier jaar geleden de grote sprong richting spotlight maar haalde haar schade al meer dan in. De knotsgekke revelatie uit Belgium’s Got Talent komt naar Merksem met haar cabaretshow ‘Lof der Zotheid’. Na de voorstelling heb je ongetwijfeld een nieuwe kijk op het leven.

Veerle Malschaert

Boegbeeld

do 4 mei 2017 - 20.15 uur

‘Boegbeeld’ is een onewoman comedyshow, maar eentje van het soort dat u nooit eerder zag. Een show waar je mag lachen én huilen, want dat doet ze zelf ook. In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: laugh én cry it out loud. Want anders ontploft ge.

David Galle, Ralf Jennes, Sander VDV & Arbi El Ayachi

Stand-up in het dok

za 6 mei 2017 - 20.15 uur

David Galle is een “uitmuntende en onweerstaanbaar grappige verteller” volgens De Standaard. David blijft voorstelling na voorstelling zijn grenzen verleggen, op zoek naar nieuwe hilarische horizonten. Ondertussen verdiende hij in grote delen van Vlaanderen zijn sporen al.

Thomas Smith

Strak

za 20 mei 2017 - 20.15 uur

De Brexit van Thomas Smith Een nieuw begin, een halve eeuw en een strakke show